Skip to content

Nog meer nieuwe producten!

Het zoeken naar mooie Italiaanse culinaire parels is een van de leukste dingen om te doen volgens onze inkoper en eigenaar Sandro. Als hij interessante producten gevonden heeft dan begint het toelatingsproces. Sandro: “wij zoeken ambachtelijke producten, mooi verpakt en met een verhaal”.  Dat is met onderstaande producten zeker gelukt!

Biologische frisdrank uit Sicilië

Alle dranken van Tomarchio worden met authentiek Siciliaans fruit gemaakt. De citrusvruchten worden gelijk geperst nadat zij gerijpt zijn door de Siciliaanse zon. Alleen water van de vulkaan Etna wordt gebruikt in het productieproces. Culinair adviseur Carlo:”wij merken dat de vraag naar biologische producten toeneemt. Consumenten zijn bewuster van hun voeding en dit leidt tot een toename van de vraag bij onze klanten”.

Biologische lijn Tomarchio
Ambachtelijke torrone Nino & Sergio

Noga uit Cremona

Onze nieuwe lijn zachte torrone van Nino & Sergio is om trots op te zijn. In 9 smaken verkrijgbaar waarvan een aantal glutenvrij. Een mooie toevoeging aan het zoetwaren assortiment en voor kerstpakketten.

Het deeg, samen met alle andere ambachtelijke ingrediënten, wordt nog steeds in een stoomketel bereid. Dit proces duurt 11 uur en nadien wordt de torrone in houten mallen geperst. Drie maanden lang moet de torrone rijpen in ruimtes op lage temperatuur en met de juiste luchtvochtigheid. Hierdoor krijgt de torrone zijn kenmerkende smaak.

Biologische lijn van Perche ci Credo

Het assortiment met ambachtelijke sausen van Perche ci Credo zijn nu ook verkrijgbaar in een biologische lijn. Leuk voor in een biologisch kerstpakket of als aanvulling in het assortiment. Culinair adviseur Carlo:”biologische producten hebben een onderscheidende waarde terwijl de vraag toeneemt. Een mooie kans”.

producten Perché ci credo

Bericht delen?

Zoek...