Skip to content
groot aanbod heerlijke delicatessen uit in Italië

Italiaanse delicatessen voor de retail

Een prachtige winkel vol goedlopende producten. Dat klinkt u als retailer goed in de oren. Staat u daarnaast voor kwaliteit en biedt u uw klanten graag iets bijzonders? Dan zit u goed bij Mercato Italiano!

Wij verrassen u met een groot aanbod heerlijke delicatessen, die we rechtstreeks inkopen in Italië. Van de beste balsamicoazijn tot de lekkerste wijn: deze exclusieve producten kunnen uw klanten niet laten liggen.

solo prodotti artigianali...

Ambachtelijk gemaakte producten

Al vijftien jaar levert Mercato Italiano de beste, ambachtelijk gemaakte Italiaanse producten aan delicatessezaken en andere retailbedrijven.

Ons assortiment omvat zowel verse producten, bijvoorbeeld olijven, tapenade en pesto, als houdbare delicatessen. Naast bekende Italiaanse producten zoals olijfolie, balsamicoazijn en wijnen uit alle regio’s van Italië, vindt u bij ons exclusieve toppers zoals balsamicoparels en Italiaanse kaviaar. Een heerlijke aanvulling bij de antipasti!

Ook voor cadeauverpakkingen op maat en thema – zoals Kerstmis en Pasen – bent u bij ons aan het juiste adres.

door geconditioneerd transport is de kwaliteit van uw producten gewaarborgd.

Inkoop van onze Italiaanse delicatessen

Mercato Italiano maakt de inkoop van Italiaanse delicatessen graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Als groothandel zijn we voor het plaatsten van bestellingen aangesloten bij Inone. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail een bestelling plaatsen. Wij leveren 6 dagen per week, op een moment dat het u uitkomt.

Artikelen op voorraad kunnen wij wanneer u deze voor 7 uur ’s ochtends bestelt, nog dezelfde dag leveren. De bezorging gebeurt voor een groot deel door Mercato Italiano zelf, met geconditioneerd transport om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Zoek...