Skip to content
MERCATO italiano VOORZIET AL SINDS 2004 culinaire parels aan restaurants

De lekkerste Italiaanse producten voor restaurants

In uw restaurant wilt u gasten de lekkerste gerechten serveren. Hiervoor bent u op zoek naar de beste kwaliteitsproducten én een betrouwbare partner die deze snel kan leveren. Bij Mercato Italiano bent u aan het juiste adres.

Wij bieden u een ruim assortiment smaakvolle delicatessen en wijnen, rechtstreeks afkomstig van kleine ambachtelijke leveranciers uit Italië. Dat valt in de smaak!

DAL 2004...

Maak gebruik van onze Italiaanse expertise

Mercato Italiano levert al sinds 2004 de lekkerste Italiaanse producten aan restaurants in heel Nederland en België. Van lunchroom tot eetcafé en van pizzeria tot sterrenrestaurant, met ons brede assortiment kwaliteitsproducten bieden we voor elk restaurant wat wils. We combineren onze jarenlange ervaring in de restauratieve branche met specialistische kennis van Italiaanse delicatessen en wijnen. Indien gewenst adviseren we u graag!

Onze culinair adviseur kan u alles vertellen over onze lekkernijen en denkt graag met u mee over het menu van uw restaurant. Daarnaast kan onze vinoloog u alles vertellen over de Italiaanse wijnen in ons assortiment en over wijn-spijscombinaties.

voor 07:00 uur besteld, dezelfde dag nog in huis!

Bestellen bij onze horecagroothandel

Mercato Italiano maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Als horecagroothandel zijn we aangesloten bij Inone voor het plaatsten van bestellingen. Daarnaast kunt u ook telefonisch of per e-mail een bestelling plaatsen.

Wij leveren 6 dagen per week, op een moment dat het u uitkomt. Artikelen op voorraad kunnen wij wanneer u deze voor 7 uur ’s ochtends bestelt, nog dezelfde dag leveren. De bezorging gebeurt voor een groot deel door Mercato Italiano zelf, met geconditioneerd transport om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Zoek...