Skip to content
GROOT NETWERK VAN AMBACHTELIJKE PRODUCENTEN TOT UW BESCHIKKING...​

ITALIAANSE DELICATESSEN VOOR UW GROOTHANDEL​

Wil uw groothandel de beste Italiaanse producten in huis halen voor uw klanten? Mercato Italiano helpt u hier graag bij. Wij zijn specialist in Italiaanse wijnen en delicatessen en ontzorgen u graag op dit gebied. Profiteer van onze jarenlange expertise en bied uw klanten een overheerlijk aanbod Italiaanse topproducten, afkomstig van kleine ambachtelijke leveranciers. Daarmee scoort u punten!

ITALIAN TEAMWORK...​

WIJ DELEN ONZE ITALIAANSE EXPERTISE GRAAG MET U​

Zaken doen in Italië is meer dan een zakelijke transactie. Het is ook een relatie opbouwen met de producenten. Mercato Italiano is een groothandel met een specifieke kennis van Italië en een ruim assortiment producten. De afgelopen 15 jaar hebben wij een netwerk van ambachtelijke producenten opgebouwd die een hoge kwaliteit producten leveren. Onze leveranciers zijn bovendien betrouwbaar en zorgen voor een goede beschikbaarheid van producten. We hebben hierdoor zelden manco’s in ons assortiment en kunnen snel leveren. Graag ontzorgen we andere groothandels met onze Italiaanse wijnen en delicatessen.

Wanneer goed niet altijd goed genoeg is...

Voordelen voor u als groothandel

Mercato Italiano biedt groothandels niet alleen de beste Italiaanse producten. We denken ook graag met u mee. Indien gewenst kan onze culinair adviseur u alles vertellen over onze lekkernijen.

Ook hebben we een vinoloog in huis die u graag bijpraat over de Italiaanse wijnen in ons assortiment en over wijn-spijscombinaties. We gaan graag een stapje verder voor onze klanten. Indien gewenst kunnen we artikelen voor u op voorraad houden. Ook is het mogelijk om producten rechtstreeks bij uw klanten uit te leveren, vanzelfsprekend met geconditioneerd transport om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Zoek...