Buone feste

Fijne feestdagen

Welkom op onze feestdagen pagina. Op deze pagina lichten wij toe wat wij voor u kunnen betekenen tijdens de feestdagen. Bent u op zoek naar een onderscheidend assortiment voor uw winkel? Of op zoek naar de beste Italiaanse delicatessen voor uw menukaart? Wilt u een uniek culinair kerstpakket? Lees dan snel verder!

Bent u particulier en wilt u meer informatie over onze delicatessen voor de feestdagen? Kijk dan op Tasto.nl

Kerstpakketten

Bent u op zoek naar culinaire kerstpakketten voor uw organisatie?

Ieder jaar helpen wij veel organisaties met een culinair kerstpakket voor hun medewerkers. Wij leveren pakketten op maat met de beste Italiaanse delicatessen en wijnen tegen een scherpe prijs.

Bent u een organisatie die kerstpakketten verzorgt?

Maak dan gebruik van onze kerstpakkettenservice. U maakt een selectie met uw klant en wij verzorgen de rest. Wij leveren de pakketten kant en klaar aan bij uw relatie met uw label.

Panettone

Met het grootste assortiment Panettone van Nederland en Belgie bent u bij ons aan het goede adres. Via onze pre-order mogelijkheden krijgt u daarnaast interessante kortingen. Een Panettone is een Italiaanse specialiteit die tijdens de feestdagen niet mag ontbreken. Een mooie aanvulling op uw assortiment voor de feestdagen.

Kerstassortiment

Zoekt u de beste producten voor uw kerstassortiment of om zelf kerstpakketten te maken?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met onze uitgebreide assortiment kunnen wij u helpen aan de beste Italiaanse delicatessen en wijnen. Vraag naar de mogelijkheden voor een aanvullende korting bij een grotere afname.

Meer informatie volgt eind september.

Oud en Nieuw

Voor de jaarwisseling hebben wij een uniek assortiment samengesteld waarmee u uw klanten kunt verrassen. Uiteraard met een interessante korting.

Wilt u langskomen om de mogelijkheden met ons te bespreken of inspiratie op te doen? Neem dan contact met ons op.