Buone feste

Fijne feestdagen

Welkom op onze feestdagen pagina. Op deze pagina lichten wij toe wat wij voor je kunnen betekenen tijdens de feestdagen. Ben je op zoek naar een onderscheidend assortiment voor jouw winkel? Of op zoek naar de beste Italiaanse delicatessen voor je menukaart?
Wil jij een uniek culinair cadeaupakket? Ontdek dan snel meer!

Valentijnsassortiment

Viva L'amore!

Over een paar weken is het alweer tijd om de liefde te vieren of zoals ze in Italië zeggen; Viva l’amore! In Italië brengen ze graag een ode aan de liefde en dit gaat gepaard met veel passie, chocolade & spumantes. Wij zijn het er helemaal mee eens dat Valentijn én de liefde groots gevierd mag worden. Klik op de button & laat je inspireren door ons assortiment voor Valentijn. De producten zijn ideaal voor het samenstellen van liefdevolle cadeaupakketten.

Pasen 2023

In Italië behoort Pasen tot één van de belangrijkste feestdagen van het jaar. Het is nauw verbonden met vele tradities en rituelen en wordt dan ook uitgebreid gevierd. Daarbij horen natuurlijk ook overheerlijke delicatessen. Zoals de ultieme paasdelicatesse van Italië: de Colomba.

Bestel nu jouw gewenste selectie paasproducten in pre-order vóór 6 februari en maak gebruik van onze exclusieve pre-order kortingen:

5 dozen in de mix = 5% korting
10 dozen in de mix = 10% korting
15 dozen in de mix = 15% korting

*Geldig op ons gehele paasassortiment m.u.v. alle chocolade producten
Pasen pre-order 2023

Meer weten over ons assortiment? We helpen je graag!
Je kunt contact met ons opnemen via sales@mercato-italiano.nl of via 072 534 7800