Skip to content
food leverancier met een focus op exclusieve Italiaanse producten...

Italiaanse kwaliteitsproducten voor foodservice bedrijven

In de foodbranche is kwaliteit van onschatbare waarde. Als foodservice bedrijf ben je dan ook continu op zoek naar de beste én lekkerste ingrediënten. Mercato Italiano heeft deze voor jou in huis.

Wij zijn een food leverancier met een focus op exclusieve Italiaanse producten, die we rechtstreeks inkopen in Italië. Hiermee bieden we de beste basis voor uw eindproduct.

Materia prima di alta qualita

Van basis- tot exclusieve producten

Mercato Italiano heeft een bijzonder en uitgebreid assortiment, met volop ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn voor verwerking in andere producten. Zo leveren we de beste basisproducten, zoals olijven en charcuterie, maar ook meer exclusieve lekkernijen, waaronder de beste truffels en truffelextracten, rechtstreeks van de bron.

Slechts enkele dagen na de opgraving kun je al beschikken over deze delicatesse. Ook de levering van grote hoeveelheden is voor ons geen probleem.

Italian connection in de praktijk...

Maak gebruik van onze connecties

Mercato Italiano is al vijftien jaar expert op het gebied van ambachtelijk gemaakte Italiaanse producten. Graag zetten wij nét een stapje extra voor jou. Zo kunnen we snel leveren en, door onze connecties in Italië, ook snel specifieke ingrediënten voor je vinden. Natuurlijk adviseren we je graag. Bovendien ben je van harte welkom om onze producten te komen proeven.

Indien gewenst organiseren wij een proeverij op maat voor je, op locatie of bij ons in de kookstudio.

Zoek...