Skip to content

Nieuwe producten december

In deze update nemen we u mee in een aantal parels uit Italië die nieuw zijn in ons assortiment. En wat voor parels dit keer! In deze editie qua design hele mooie toevoegingen waar we trots op zijn. Lees snel verder!

Chocolade van Majani

In 1911 schreef Fiat een wedstrijd uit ter ere van de nieuwe Fiat Tipo. Majani won en mocht de chocolade Fiat maken. Deze zijn nog steeds verkrijgbaar naast vele andere mooie chocolade. Majani combineert eeuwenoude recepten met mooi design. Leuk voor speciale gelegenheden en altijd lekker.

Pollastrini di Anzio

Een vissersbedrijf uit Lazio gespecialiseerd in sardientjes en ansjovis uit de middellandse zee. De populaire sardientjes hebben wij al langer in ons assortiment. Hier komen nu ook de ansjovisfilets bij in net zo een mooi retro blikje. Heel mooi op tafel bij een antipasti voor zowel in een delicatesse winkel als een restaurant.

Gianduotti box

Een mooie geschenkverpakking en heerlijke gianduotti. Nieuw in ons assortiment. Met 7 soorten genoeg keuze en leuk voor in cadeaupakketten. Hoofd inkoop Sandro: ”de vraag naar ambachtelijke producten in mooie verpakkingen is groot, zeker in deze tijd. Met deze gianduotti bieden we een goede aanvulling op het aanbod voor de retail en horeca”.

Pure groente uit Sicilië

Ambachtelijke producten met een mooi verhaal, daar worden wij enthousiast van. Fratelli Contorno uit Sicilië is dat zeker! Door het gunstige klimaat kweken ze de mooiste groente op een Milieuvriendelijke manier. Met hun groente zijn de mooiste gerechten te maken. We merken dat de producten van Fratelli Contorno populair zijn bij delicatessen winkels vanwege het leuke ontwerp van hun verpakking.

Bericht delen?

Zoek...