Skip to content

Perche Ci Credo

Perchè ci Credo is het verhaal van eigenaar Enrico De Lorenzo, expert in voedselinnovatie en -technologie. Enrico heeft 25 jaar lang onderzoek gedaan en samengewerkt met diverse bedrijven, universiteiten en onderzoeksbureaus in de voedselindustrie. En zo is Perchè ci Credo eind 2007 geboren, waarbij hij al zijn ervaring en kennis heeft omgezet in het ontwikkelen van prachtige sauzen. De innovatieve recepten worden geproduceerd met respect voor de mediterrane, culinaire tradities.

Oprichter Perché ci credo
producten Perché ci credo

Perchè ci Credo betekent ‘omdat ik erin geloof’. Enrico heeft voor deze naam gekozen omdat hij gelooft in zijn producten, in de smaken van het land en het genot van deze simpele producten. Dit zijn belangrijke kenmerken waar Enrico voor staat.

Hij produceert op ambachtelijke wijze een breed assortiment aan producten in glazen potten: van sauzen, bruschetta toppings, tot aan een dressing met een intense smaak.

De producten zijn bereid zoals het vroeger gedaan werd, thuis met veel liefde en aandacht. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en volledig zonder kunstmatige conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Perché Ci Credo
Lees meer

Perche Ci Credo

Resultaat 1–9 van de 15 resultaten wordt getoond

Zoek...