Skip to content
Cannoli foto

De ontdekkingen van september

Onze inkoopafdeling heeft de laatste tijd weer veel nieuwe parels ontdekt. Ons assortiment is weer aangevuld met prachtige, nieuwe producten. Lees snel verder en klik op de button om de producten te bestellen. Mis je ‘parels’ in ons assortiment? Neem contact met ons op en wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

Italiaans bier met een uniek design

Birrificio di Lambrate is één van de beroemdste en uniekste brouwerijen in Italië. Het idee om een brouwerij te creëren aan de rand van Milaan ontstond vanuit een grote passie van drie vrienden. Zij besloten in 1996 om hun droom om te zetten naar een ondernemersavontuur. Birrificio di Lambrate heeft een breed assortiment aan unieke bieren. De bieren zijn van hoge kwaliteit omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van ambachtelijke grondstoffen. Zoals hop, gist, gerstemout en water. Je vindt alle 14 unieke biertjes nu bij ons in het assortiment. Benieuwd naar hoe ze smaken? Bestel hier een handig proefpakket en ontdek jouw favoriet.

Wat Birrifico di Lambrate volgens ons een échte Italiaanse parel maakt? Ze werken samen met andere brouwerijen van over heel de wereld. Zoals BrewDog uit Amerika of Olkymisten uit Noorwegen. Uit deze samenwerkingen ontstaan creatieve & unieke biertjes. Zoals een biertje geïnspireerd op het klassieke Italiaanse dessert; tiramisu.

Nieuwe soorten glutenvrije cannoli

Cannoli Diforti

Diforti is een familiebedrijf met een passie voor het delen van de Italiaanse levensstijl. Directeur Carlo Diforti geeft aan dat passie en enthousiasme voor Italiaans eten centraal staat binnen het bedrijf. Met die gedachte konden zij het niet verdragen dat sommige mensen niet van een lekkernij zoals cannoli kunnen genieten. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een alternatieve oplossing. En die vonden zij in glutenvrij cannoli, waardoor iedereen nu deze verrukkelijke lekkernij kan ontdekken. Heerlijk bij een espresso of gewoon zo uit het vuistje.

Hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen? Het traditionele gebaksdeeg hebben zij vervangen voor amandelmeel en honing. En daar bleef het niet bij.

Naast al bekende smaken zoals salted caramel, pistache, chocolade en hazelnoot hebben ze nu ook de smaak; tiramisu. Liever je eigen smaak maken? Dat kan! Wij hebben nu ook lege, glutenvrije omhulsels. Deze kun je zelf opvullen, bekijk ze hier.

Nieuwe designs olijfolie Muraglia

Vijf generaties lang maakt Muraglia al de beste extra vergine olijfolie. Het begon allemaal bij Savino Muraglia senior die een Coratina olijfboom kocht in de velden van Murgia. Zijn vertrouwen in deze olijfboom heeft vandaag de dag ervoor gezorgd dat wij allemaal van deze kwaliteitsolijfolie kunnen genieten. Het succes van Frantoio Muraglia is te danken aan twee factoren: het prachtige design en de hoge kwaliteit van de olijfolie.

De flessen zijn een echte aanwinst voor in je keuken. Ze maken de aardewerk flessen in hun eigen pottenbakkerij en worden daarna één voor één met de hand beschilderd.

Er zijn een aantal nieuwe designs toegevoegd aan ons assortiment, die wij graag laten zien. Ze zijn een échte eyecatcher in je winkel/keuken of bijvoorbeeld in een kerstpakket. Van een kreeft, haan tot aan vrolijke oranje of blauwe spetters. Bekijk hier alle designs van Muraglia.

Bericht delen?

Zoek...