Skip to content

Diforti

Diforti is opgericht in 1875 in het kleine dorpje Caltanissetta op het zonnige Sicilië. Het familiebedrijf verkocht voornamelijk antipasta, olijven en pesto aan lokale families in het dorp. In 1939 begonnen ze ook met het leveren van antipasta-gerechten aan restaurants, delicatessenzaken en winkels. Daarnaast opende ze rond die tijd ook drie eigen delicatessenzaken in Strada Foglia, de wereldberoemde voedselmarkt van Caltanissetta. Doordat Diforti waarden zoals traditie, hoge kwaliteit en ambachtelijke producten erg belangrijk vindt, groeiden het bedrijf snel.

Nieuwe generatie Diforti
Het dorpje Caltanissetta

In 1974 had Diforti de droom om internationaal te groeien. Sindsdien leveren ze ambachtelijke kazen, vleeswaren, noten en gebak van de beste ambachtslieden, boeren en bakkers uit Italië, ook aan de rest van Europa. Ze zijn een familiebedrijf met een passie voor het delen van de Italiaanse keuken. Doordat ze zelf veel reizen en experimenteren in hun eigen keuken, ontdekken ze de meest unieke en ambachtelijke producten.

De laatste ontdekking? Glutenvrije cannoli, in heerlijke smaken zoals witte chocolade, chocolade, hazelnoot, pistache, salted caramel, citroen, sinaasappel, bosvruchten, blauwe bes en aardbei.

De cannoli is glutenvrij aangezien ze het traditionele gebaksdeeg hebben vervangen voor amandelmeel en honing. Carlo Diforti, directeur van Diforti geeft aan dat passie en enthousiasme voor Italiaans eten centraal staat binnen hun bedrijf. Ze konden de gedachte niet verdragen dat sommige mensen niet van een lekkernij zoals cannoli konden genieten. Vandaar dat ze op zoek zijn gegaan naar een alternatieve oplossing. Waardoor iedereen kan genieten van een verrukkelijke cannoli, heerlijk bij een espresso of gewoon zo uit het vuistje.

Cannoli Diforti
Lees meer

Diforti

Resultaat 1–9 van de 38 resultaten wordt getoond

Zoek...