Skip to content

Muraglia

Vijf generaties lang maakt Muraglia al de beste extra vergine olijfolie.  Het begon allemaal bij Savino Muraglia senior die een Coratina olijfboom kocht in de velden van Murgia. Iedereen verklaarde hem op dat moment voor gek, in olijven en landbouw zat namelijk écht geen toekomst. Maar zoals de familie van Savino Sr. zelf omschrijft was hij soms zo ‘koppig als een ezel’ en wilde hij het toch proberen. Zijn vertrouwen in deze olijfboom heeft vandaag de dag ervoor gezorgd dat wij allemaal van deze kwaliteitsolijfolie kunnen genieten. Het succes van Frantoio Muraglia is te danken aan twee factoren: de hoge kwaliteit van de olijfolie en daarnaast het prachtige design.

Familie Muraglia
Olijfboom Muraglia

Waarom dit een olijfolie is van hoge kwaliteit? De familie maakt enkel gebruik van de beste olijfsoorten (Coratina en Peranzana). Alle olijven worden met de hand geplukt en op traditionele wijze geperst tussen granieten maalstenen, waardoor ze de beste kwaliteit kunnen garanderen. Van het plukken tot aan de botteling: ze hebben een oog voor detail en tradities staan nog steeds hoog in het vaandel.

De flessen zijn een echte aanwinst voor in je keuken. Ze maken de aardewerk flessen in hun eigen pottenbakkerij en worden daarna één voor één met de hand beschilderd. Er is een breed assortiment aan prachtige designs; van een octopus, cactus of sardientjes tot aan gekleurde stippen, strepen of zelfs een (rosé) gouden fles. Welke je ook kiest het wordt dé eyecatcher in je keuken, winkel of restaurant.

Beschilderen van de flessen Muraglia
Lees meer

Muraglia

Resultaat 1–9 van de 43 resultaten wordt getoond

Zoek...