Skip to content
Kerst 2023: Feestelijke delicatessen

Kerst 2023: Ontdek hier onze feestelijke parels

De feestdagen staan al bijna weer voor de deur. Wil jij jouw klanten laten genieten van de ultieme kerstdelicatessen tijdens kerst? Of ben je nog op zoek naar unieke producten voor in een kerstpakket? Lees dan snel verder en ontdek onze feestelijke parels…

De ultieme kerstdelicatesse

Panettone pre-order

De ultieme kerstdelicatesse. Ook bekend als het traditionele Italiaanse kerstbrood. We hebben het natuurlijk over Panettone. Het wordt gemaakt van meel, boter, eieren en suiker. Daarnaast zitten er ook rozijnen of ander gekonfijt fruit en soms wat stukjes chocolade in. Het brood wordt voornamelijk gegeten rond de kerstdagen en vindt zijn oorsprong in Milaan. Lees hier meer over de oorsprong van de Panettone.

Bij ons vindt je een Panettone assortiment met voor ieder wat wils. De verpakking van de Panettone is inmiddels ook een echte eyecatcher. Deze zijn er in vele kleuren en prachtige blikken.  Let op! Wij hebben een beperkte voorraad, dus wees er snel bij want OP=OP.

Limited edition: Ambachtelijke advent kalender

Boella & Sorissi adventkalender

Voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur… Dit jaar hebben wij als noviteit
een unieke advent kalender gevuld met ambachtelijke Piemontese chocoladetruffels. Geniet dankzij deze kalender van een smaakvolle countdown tot aan kerst! Let op! Wij hebben een beperkte voorraad van deze noviteit. Wees er dus snel bij want OP=OP.

Italiaanse koekjes in uniek blik

Ontdek dé prachtige Lazzaroni truck, gevuld met ambachtelijke cantuccini koekjes! Perfect om cadeau te geven tijdens de feestdagen of om toe te voegen aan een kerstpakket.

Retro blik biscottiera rosso

Ook hebben wij een retro blik in onze collectie, helemaal in de kleuren van ‘kerst’. Deze is gevuld met ambachtelijke Italiaanse koekjes: cantuccini, amaretti & baci. Perfect om cadeau te geven tijdens de feestdagen!

Onmisbaar bij een Italiaanse kerst...

Maak kennis met het ‘liquid gold’ van Mercato Italiano 😉 Onze ambachtelijke LimonToni is een verfrissende limoncello naar Toni’s traditionele familierecept. Deze limoncello wordt gemaakt van alleen dé beste Amalfi citroenen! 

Perfect om toe te voegen aan een Italiaans kerstpakket en onmisbaar tijdens het kerstdiner…

LimonToni

Bericht delen?

Zoek...