Skip to content
Novello 2023 Antonutti

Nieuw: Novello 2023 van Antonutti

De eerste wijn van jaargang 2023...

Novello 2023 van Antonutti; maak kennis met een bijzondere wijn, die ook wel bekend staat als de noviteit van dit najaar! Wat deze wijn bijzonder maakt? Het is de eerste wijn van jaargang 2023. De Novello is een jonge wijn, die enkele weken na de oogst al wordt uitgebracht. En daardoor bekend staat om zijn frisse & fruitige karakter.

Novello 2023 Antonutti

De Novello 2023 van Antonutti bestaat uit een blend van 50% merlot en 50% Cabernet Sauvignon. In de kleur heeft de wijn een paarsrode gloed met in de neus tonen van rood fruit zoals kersen, frambozen en aardbei.

De smaak van de Novello 2023 is sappig, zoet maar met een zeer zuivere, droge afdronk! Heerlijk in combinatie deze herfst/winter met geroosterde kastanjes of wild.

Let op! Wij hebben maar een beperkte oplage van de Novello 2023 van Antonutti beschikbaar dus wees er snel bij want OP=OP.

Meer ontdekken over het wijnhuis Antonutti?

Al meer dan 100 jaar runt de familie Antonutti dit wijndomein. Inmiddels is het de vierde generatie die het bedrijf met passie en enthousiasme leidt. Wijnhuis  Antonutti ligt in het hart van Grave del Friuli. Ver verwijderd van de schijnwerpers van de meer glamoureuze wijnstreken van Italië. Misschien juist wel daarom, zijn ze zo’n ster in het vertalen van de geschiedenis van het gebied naar hun wijnen…

Bericht delen?

Zoek...