Skip to content
Nieuwe producten: Ontdek de beste Mortadella van Italië

Ontdek de beste mortadella uit Italië & meer

Onze inkoopafdeling is altijd op zoek naar ‘nieuwe producten’ voor in ons assortiment. In dit nieuwsbericht vertellen wij je graag over onze nieuwe producten. Lees snel verder en klik op de button om de producten te bestellen. Mis je ‘parels’ in ons assortiment? Neem contact met ons op en wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

De beste Mortadella van Italië

Nieuwe producten: Ontdek de beste Mortadella van Italië
Mortadella van Palmieri

Maak kennis met de beste Mortadella van Italië. Deze specialiteit vindt zijn oorsprong in Bologna en wordt gemaakt van ambachtelijk varkensvlees. Wat onze Mortadella uniek maakt? De Favola is de eerste & enige soort Mortadella ter wereld, dat wordt verpakt en gekookt in een ‘natuurlijk’ jasje. Hierdoor is hij zijdezacht van smaak en smelt deze delicatesse in je mond!

Uiteraard mogen de Siciliaanse pistachenootjes niet ontbreken, wat deze Mortadella naar een nog hoger niveau tilt. Heerlijk op een knapperig broodje of pizza én onmisbaar op de borrelplank.

Ambachtelijke chocolade truffels

Chocolade liefhebbers opgelet 😉 Wij hebben vanaf nu ambachtelijke chocoladetruffels verrijkt met IGP-hazelnoten uit Piemonte in ons assortiment. Beschikbaar in de volgende smaken: Fondente, Bianco, Lampone, Classico, Pistache, Caramel & Grappa. Elk zijn ze individueel verpakt in een kleurrijk jasje en te bestellen per volle doos van 2,5KG.

Dit maakt ze ideaal voor de uitschep of om uit te serveren bij een kopje koffie of thee!

Ontdek onze kerst noviteit...

Boella & Sorissi adventkalender

Voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur… Dit jaar hebben wij als noviteit een unieke advent kalender gevuld met ambachtelijke Piemontese chocoladetruffels. Geniet dankzij deze kalender van een smaakvolle countdown tot aan kerst!

Let op! Dit product is limited edition en we hebben hier dus een beperkte voorraad van beschikbaar. Wees er dus snel bij want OP=OP!

Meer nieuwe producten ontdekken?

Wil je van al onze nieuwe producten op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Of klik op de button hieronder en bekijk in één oogopslag al onze nieuwste parels uit Italië.

Bericht delen?

Zoek...