Skip to content
BBB Maastricht 2022: Kom jij langs

BBB Maastricht 2022: Kom jij langs?

BBB Maastricht 2022: Wij zijn dit jaar ook aanwezig op dé oudste horeca vakbeurs van Nederland! Je kunt ons hier vinden van 10-12 oktober bij stand FC306! We nodigen je graag uit voor een unieke beleving met onze prachtige merken; Acetaia Giusti & Guerrieri.

Wil je dit niet missen? Klik op de button hieronder voor gratis toegangskaarten.

Over BBB Maastricht

BBB Maastricht is dé oudste horeca vakbeurs van Nederland en sinds dit jaar ook dé vakbeurs voor Nederland & België! BBB Maastricht focust zich op horeca professionals vanuit Nederland & België. Dit is de plek om kennis te maken met een uitgebreid aanbod van (non)foodproducten, drinks en services uit verschillende horeca sectoren, dit alles om uw netwerk binnen
de branche te vergroten.

Dit jaar wordt er ook extra aandacht besteed aan de waardering van de horeca vakman -of vrouw doormiddel van leerzame cursussen, inspirerende panel gesprekken en netwerkborrels. Geniet van alle mooie producten, wijnen en gerechten van o.a. bekende sterrenchefs op Folie Culinair. BBB Maastricht bestaat uit 5 unieke thema pleinen waar van alles te beleven valt.

Zo kunt u op het Made in Belgium plein terecht voor al het lekkers van Belgische komaf, bij de Vega(n) Proeftuin verrast worden door healthy food trends en bij de Pubstreet kennis maken met dranken van alle soorten en maten. Daarnaast laat het TIPPR No Waste plein u kennis maken met duurzame innovatie en kunt u van lokale producten genieten op de Markt. Wordt deel van het uitgebreide en ondernemende netwerk van BBB Maastricht.

BBB Maastricht 2022

Bericht delen?

Zoek...