Skip to content
Beautiful oil for Beautiful People

De ontdekkingen van november

Ook in november zijn er weer veel nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Die wij graag in dit artikel aan je voorstellen. Lees snel verder en klik op de button om de producten te bestellen. Mis je ‘parels’ in ons assortiment? Neem contact met ons op en wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

Beautiful oil for Beautiful People

Olijfolie is een onmisbaar ingrediënt in de Italiaanse keuken. Het is dé veelzijdige smaakmaker, die je gerechten naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze olijfolie heeft niet alleen een prachtig design maar ook een unieke smaak. De Italiaanse olijven worden namelijk na de oogst meteen verwerkt op traditionele wijze. De olijfolie is hierdoor van hoge kwaliteit.

De blikjes zijn een echte aanwinst voor in je keuken. Dankzij de speciale boodschap op het blikje is het een ideaal product om cadeau te geven of in een cadeaupakket te verwerken. Maar ook als relatiegeschenk of in kerstpakketten, zal het dé eyecatcher zijn.

Ambachtelijke likeuren uit Saronno

De familie Lazzaroni is een van de oudste producenten van likeuren. Ze produceren sinds 1851 geniale likeuren. Ze hechten veel waarden aan traditie en dit zie je doordat ze nog steeds gebruik maken van hun eeuwenoude familiereceptuur. Wat ze verder zo bijzonder maakt? De thuisbasis van het bedrijf én de plek waar ze hun recepten bewaren, is een Franciscaans klooster in de stad Saronno. Deze plek wordt ook wel het hart van het bedrijf genoemd.

Verder maken ze als één van de weinige, de Amaretto nog volgens de ‘infuusmethode’ van versgebakken Amaretti koekjes. Deze bekende Amaretto werd geboren toen Paolo Lazzaroni in 1851, verkruimelde Amaretti koekjes samen met allerlei kruiden, voor zes maanden liet rijpen. Er ontstond een krachtige likeur; met een zoete smaak van bitterkoekjes en amandelen. Waarbij de geur je doet denken aan versgebakken Amaretti koekjes.

Nieuwe producten november
Lazzaroni Miniaturenset

Naast de befaamde Amaretto, hebben ze ook een ambachtelijke Limoncello & Sambuca. Ook deze twee likeuren worden gemaakt volgens een klassiek recept met respect voor traditie. De Limoncello wordt gemaakt dankzij een infusie van Siciliaanse citroenen, die bewust niet worden behandeld. Dit zorgt voor een unieke & frisse smaak. De Sambuca wordt gemaakt volgens het originele recept uit 1800 genaamd ‘Anisette’. Het staat bekend om zijn zoete en fluweelachtige structuur met een intense en delicate smaak.

Speciaal voor de aankomende feestdagen hebben wij deze heerlijke likeuren, in een geschenkverpakking. Voor iedereen die niet kan kiezen en ze graag allemaal proeft, zijn ze ook verkrijgbaar als miniaturen in een geschenkverpakking.

De feestdagen staan al bijna weer voor de deur...

Ben jij er al klaar voor? De feestdagen staan al bijna weer voor de deur! Ons inkoopteam is ieder jaar op zoek naar de mooiste geschenken die passen bij deze sfeervolle tijd. Ze selecteren alleen de beste producten. Laat je hier inspireren door onze prachtige producten via de onderstaande button.

Bericht delen?

Zoek...