Skip to content

Nieuw: Traditionele Italiaanse Pesto Genovese

Jullie hebben toch al langer pesto in het assortiment? Dat klopt, maar niet eerder van zo’n goede kwaliteit door de authentieke ingrediënten en bereidingswijze. Ontdek hier de traditionele Pesto Genovese.

Carlos Cracker

De juiste ingrediënten

De wens om zelf een premium traditionele pesto genovese te laten maken die alle andere pesto’s verslaat is er al lang. Van oudsher weet Toni Moro hoe de echte pesto smaakt. Volgens hem is de sleutel tot iedere Italiaanse delicatesse mooie ingrediënten en liefde. Geen vervangende ingrediënten om de prijs lager te maken en een traditionele bereidingswijze.

In ons assortiment hadden wij een premium pesto van Belazu, welke erg populair was. Helaas is het door de Brexit onmogelijk om ongepasteuriseerde dierlijke producten zonder bureaucratie en hoge kosten naar Nederland te importeren. Dit was voor ons de aanleiding om werk te maken van de wens om zelf een traditionele premium pesto te maken.

Ongepasteuriseerd en meer voor dezelfde prijs

Don Moro pesto is een verse pesto, dus niet gepasteuriseerd. Alle ingrediënten komen uit Italië en zijn traditionele ingrediënten: Parmigiano Reggiano, Italiaanse basilicum en pijnboompitten. En goed nieuws: de prijs blijft hetzelfde alleen in plaats van een 1000 gram is de verpakking 1200 gram. Dus meer voor dezelfde prijs.

Premium Pesto Don Moro

Bericht delen?

Zoek...