Skip to content

Ontdek onze nieuwste parels uit Italië

Onze inkoopafdeling is altijd op zoek naar ‘Italiaanse parels’ voor in ons assortiment. In dit nieuwsbericht vertellen wij je graag over de nieuwe ontdekkingen van juli. Lees snel verder en klik op de button om de producten te bestellen. Mis je ‘parels’ in ons assortiment? Neem contact met ons op en wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

Biologische bubbels, perfect voor de zomer!

Nieuw in ons assortiment zijn twee biologische & vegan bubbels van Nave de Oro. Ze zijn heerlijk fris van smaak én hebben een handige beugelsleuting. Perfect om van te genieten tijdens een BBQ of  zomerse picknick op het strand. Oftewel ze zijn ideaal om mee te proosten op de zomer ;). 

Daarnaast zijn ook mooie flessen om cadeau te geven of in een cadeau pakket te verwerken.

Simonini: Ambacht & Traditie

Nieuw in ons assortiment: de ambachtelijke versproducten van Simonini. Al vier generaties lang produceren ze hier op ambachtelijke wijze, traditionele Italiaanse vleeswaren zoals Mortadella, Salami en Prosciutto. Het bedrijf ligt precies tussen Modena en Parma in oftewel in de bekende ‘food valley’ van Italië. 

In 1927 werd het bedrijf opgericht door Celestino & Cesarina Simonini. Toentertijd was het een klein familiebedrijf dat vers varkensvlees verkocht. Al gauw werd het een groter en groter waarbij het belangrijkste product hun traditionele Mortadella was.

Vandaag de dag is het bedrijf in handen van de vierde generatie. Waarbij ze al meer de focus leggen op ontwikkeling en innovatie van hun productieprocessen. Ze hebben momenteel 5 productievestigingen waarvan twee in Parma en het hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in Modena.

Meer nieuwe producten ontdekken?

Wil je van al onze nieuwe producten op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Of klik op de button hieronder en bekijk in één oogopslag al onze nieuwste parels uit Italië.

Bericht delen?

Zoek...