Skip to content

Het beursseizoen komt eraan!

Voor je het weet gaat het weer van start; het beursseizoen. Ook dit najaar kun je ons weer op verschillende horecavakbeurzen in Nederland vinden. Ben jij op zoek naar nieuwe parels voor in je assortiment of wil je geïnspireerd worden voor een nieuwe menukaart? Lees dan snel verder & ontdek waar wij dit najaar zullen staan!

Na het succes van een paar jaar geleden, nemen wij dit jaar weer vol plezier deel aan Gastvrij Rotterdam. Dit is de horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals in Rotterdam Ahoy. Hier wordt je volop geïnspireerd door de laatste trends en gastronomische ontwikkelingen op het gebied van food en non-food producten en diensten. Ben jij erbij?

Je kunt ons vinden in de buurt van het Wine & Fine Food gedeelte bij stand 6.200! Samen met een aantal van onze topproducenten uit Italië inspireren we je graag! Tijdens Gastvrij Rotterdam denken we graag met jou mee over de toepassing van mooie Italiaanse delicatessen in jouw winkel of gerechten.

Uiteraard slaan wij de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten dit jaar niet over! Voor het eerst vindt deze beurs gericht op alle ondernemers in de foodspecialiteitenbranche, plaats in oktober. Namelijk op maandag 2 en dinsdag 3 oktober. Onze stand zal weer als vanouds gevuld zijn met de mooiste Italiaanse wijnen & delicatessen. Kom jij langs?

Deze twee dagen zullen ook een aantal van onze producenten uit Italië aanwezig zijn, die je graag het unieke verhaal achter elk product vertellen. Wij kunnen niet wachtten om jullie hier te mogen inspireren! Wij zullen te vinden zijn bij stand 257.

Tot slot alvast het goede nieuws dat wij begin volgend jaar ook weer deel zullen nemen aan Horecava in de RAI in Amsterdam. Deze beurs is ons het afgelopen jaar super goed bevallen en graag inspireren wij jullie volgend jaar hier weer! Meer informatie over deze beurs volgt naar verwachting in eind september.

Bericht delen?

Zoek...