Skip to content

Mercato Italiano meets Sergio Herman again

Iedere proeverij is voor ons belangrijk

Donderdag 12 december is Mercato Italiano op locatie geweest in Antwerpen om een brede selectie producten te presenteren voor een nieuw te openen restaurant en bar in Antwerpen: Le Pistine. Carlo Moro: “Het is natuurlijk een eer om onze producten te laten proeven aan iemand met dezelfde passie als ons. Uiteindelijk zijn alle proeverijen die wij mogen organiseren voor ons belangrijk”.

Culinair adviseur Jan Willem

Jan Willem: “Bij iedere proeverij tonen wij de beste producten die relevant zijn voor onze klanten. Van te voren inventariseren wij de behoefte op culinair gebied en passen daar de selectie op aan. Wij hadden een mooie selectie charcuterie, verse kaas, antipasti, olijven en zoetwaren mee naar Sergio Herman”.

Kennis maken met ons assortiment?

Bent u ondernemer, chefkok, culinair adviseur, winkeleigenaar? en actief de horeca, catering, retail of food? Wij organiseren ook graag voor u een proeverij op maat. Dat kan bij u op locatie of bij ons in de kookstudio/winkel.


Neem contact op voor een proeverij

Bent u particulier? Kom bij ons langs op zaterdag in de winkel. Er zijn dan altijd lekkere dingen te proeven. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Sergio Hermans, Marco Borsato en Mercato Italiano

Het was niet de eerste ontmoeting met Sergio. Voor het Belgische televisie programma “la mamma” in 2017 hadden wij een opname bij Mercato Italiano met een ontmoeting tussen Sergio Hermans en Marco Borsato. Samen kwamen ze boodschappen doen voor een gerecht dan ze samen gingen maken. De familie Borsato woont in de buurt en komt regelmatig boodschappen doen dus ook voor de opname werd er bij Mercato Italiano geshopt.

Bericht delen?

Zoek...