Skip to content

Coronavirus Q&A Mercato Italiano

In onze directe omgeving zijn wij nog vrij van het coronavirus. Ook al onze bestellingen uit Italië komen binnen zoals wij zijn gewend. Wel monitoren wij de verspreiding nauwlettend. Wij kunnen ons voorstellen dat het virus impact heeft op uw bedrijf. Graag geven u daarom antwoord op mogelijke vragen die u heeft. Deze vragenlijst houden wij actueel en bij belangrijke mededelingen nemen wij contact met u op.

Vragenlijst Corona

Zijn alle producten nog goed leverbaar?
Jazeker. Alle transporten vanuit het buitenland komen wekelijks binnen zoals wij gewend zijn. Wanneer dit verandert laten wij u dit weten.
Krijgen wij onze bestelling nog geleverd?
Absoluut. Wel nemen wij maatregelen met hoe wij de goederen afgeven. Als begroeting hanteren wij de elleboog-groet. De bezorgers geven de producten af door deze op de aangewezen plek neer te zetten en wassen na elke bezorging de handen met alcohol.
Hoe verloopt het transport vanuit Italië?
Goed. Het virus verspreidt zich niet via de goederen, hierdoor is het nog niet nodig om strengere importprocedures te handhaven. Wij hebben zelf als voorzorg ervoor gekozen om nauw contact te onderhouden met de producenten waarbij we een bestelling hebben geplaatst. Om zo er zeker van te zijn dat de bestelling op tijd in Nederland is.
Door het virus hebben we minder grote bestellingen. Komen jullie nog wel leveren?
Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat de gasten ook nu kunnen genieten van onze heerlijke delicatessen. Bel of mail ons dus vooral met uw vragen en zorgen via bestel@mercato-italiano.nl of bel met 072 534 78 00 met al uw vragen.
Waar kan ik terecht voor actuele informatie?
U kunt ons altijd mailen via info@mercato-italiano.nl en bellen via 072 534 78 00. Belt u buiten de kantoortijden? Laat een voicemailbericht achter en wij bellen u de volgende werkdag terug. Heeft u vragen over het Corona-virus zelf? U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur)
Welke maatregelen treft Mercato Italiano om zo min mogelijk in contact te komen met het virus?

  • Wij wassen regelmatig onze handen met antibacteriële zeep en alcohol
  • Wij begroeten elkaar en de klanten met de elleboogbegroeting
  • Wij hebben voor bezoekers aan onze winkel en onszelf alcohol op de counter staan om de handen mee te wassen
  • De bestelbussen worden standaard dagelijks aan het einde van binnen schoongemaakt, dit krijgt nu extra aandacht
  • Ook hebben wij het personeel aangegeven thuis te blijven bij symptomen

Bericht delen?

Zoek...