Skip to content
Italianavera Veropop tomaten

De ontdekkingen van juli

Onze inkoopafdeling is altijd op zoek naar ‘Italiaanse parels’ voor in ons assortiment. In dit nieuwsbericht vertellen wij je graag over de nieuwe ontdekkingen van juli. Lees snel verder en klik op de button om de producten te bestellen. Mis je ‘parels’ in ons assortiment? Neem contact met ons op en wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

Ambachtelijke tomaten in een kleurrijk jasje

Italianavera vertelt het verhaal van een klein meisje dat opgroeide tussen de tomatenvelden van haar vader in San Marzano. Elke zomer keek ze vol bewondering naar alle vrouwen die de beste tomaten eruit wisten te plukken tijdens het oogsten. Om vervolgens in de keuken te staan en haar (groot)moeder de lekkerste gerechten en pastasauzen te zien bereiden. Italianavera deelt die passie en traditie van authentieke tomatenrassen en laat je kennismaken met de traditionele smaak van Italië.

Italianavera staat bekend om haar verse en pure smaken van tomaten en sauzen die handgemaakt en langzaam worden gekookt in kleine batches in Campania. Omdat alle tomaten worden geproduceerd op de vruchtbare gronden rond Napels en Salerno,  maakt het een gecertificeerd DOP (Designated Protected Origin) product. 

Eén van de bekendste lijnen van Italianavera is hun POP-lijn. Deze lijn is een eerbetoon aan Pop Art waarbij de beroemde Campbell-soep van Andy Warhol als inspiratie diende. Deze lijn laat zien dat zelfs een assortiment tomaten in blik net als de Campell-soep van Andy Warhol een kunstwerk op zich kunnen zijn. Deze blikken zullen dan ook de kleurrijke eyecatcher in je keuken of winkel zijn.

De perfecte dorstlesser voor een warme zomerdag

Nieuw van Tomarchio! Ontdek een biologische, koolzuurvrije groene ice tea. Bestaande uit een mix van groente thee gecombineerd met oranjebloesem & de natuurlijke frisheid van verse munt. In combinatie met hun ‘geheime’ ingrediënt; water uit de hellingen van de Etna, zorgt het voor een intense én verfrissende smaak.

Deze groene ice tea is ideaal als dorstlesser op een warme dag en perfect om uit te schenken in je restaurant of op het terras.

Bericht delen?

Zoek...