Skip to content
Accountmanager Wesley

Benvenuto Wesley!

Maak kennis met onze nieuwe accountmanager Wesley Ruijs, die per september fulltime ons team zal gaan versterken. Wesley heeft jaren aan horeca-ervaring én een voorliefde voor Italiaanse wijnen & delicatessen.

En dat kwam goed van pas! De eerste weken zijn de smaakpapillen namelijk op de proef gesteld. Van wijnproeverijen tot aan een inspirerende én informatieve tasting van culinair adviseur Jan-Willem. In deze periode heeft Wesley veel kennis over ons ambachtelijke assortiment opgedaan.

Nieuwe accountmanager Wesley

De afgelopen jaren heeft hij veel kennis opgedaan, zo heeft hij diverse SDEN-diploma’s op zak. Echter is Wesley van mening dat je nooit bent uitgeleerd. Daarom zal hij zijn kennis binnenkort gaan verbreden door te starten met de Vinologenopleiding aan het Wijninstituut.

5 fun facts om Wesley alvast beter te leren kennen:

 1. Ik ben sinds kort getrouwd en ga voordat ik fulltime start bij Mercato Italiano eerst nog op huwelijksreis naar Costa Rica.
   
 2. Ik hou van lekker eten en mooie (Italiaanse) wijnen.
   
 3. Ik ben sportief en doe o.a. aan padel, zaalvoetbal & ben een echte mooi weer fietser.
   
 4. Ik hou van koken en heb ook jaren in de keuken gewerkt.
   
 5. Ik ben altijd in voor een grapje.

Ben jij op zoek naar nieuwe parels in je assortiment? Of wil je geïnspireerd worden voor een nieuwe wijnkaart? Dan ben je bij Wesley zeker aan het juiste adres! Hij zal volgende week alvast in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht op pad gaan om persoonlijk kennis te maken.

Hopelijk tot snel!

Bericht delen?

Zoek...