Skip to content
Panettone

Panettone pre-order: Bestel nu met exclusieve kortingen

Misschien moet je er nog niet aan denken, maar voor je het weet staat de gezelligste tijd van het jaar alweer voor de deur… En daarbij hoort uiteraard de ultieme kerstdelicatesse van Italië;
de Panettone!

Bestel nu jouw gewenste selectie Panettones in pre-order vóór 21 augustus en maak gebruik van onze exclusieve pre-order kortingen:

  • 10% korting bij een pre-order Panettone bestelling vanaf 500,-
  • 15% korting bij een pre-order Panettone bestelling vanaf 1.000,-
  • Bij vooruitbetaling 2% korting, deze korting is alleen geldig als wij in één keer jouw pre-order kunnen uitleveren.

Let op! Wil je na 21 augustus bestellen? Geen probleem. Wij hebben een basis assortiment op voorraad, waar je uit kunt kiezen. Houd er wel rekening mee dat deze voorraad beperkt is. Hierbij geldt OP=OP!

Korting na de pre-order? Bestel je na de pre-order Panettones dan zullen de exclusieve pre-order kortingen niet meer geldig zijn. Wel kun je dan gebruik maken van ons reguliere kortingsbeleid.

*De pre-order kortingen kunnen niet worden gecombineerd met ons kortingsbeleid,  andere kortingsafspraken of aanbiedingen. De pre-order korting is uitsluitend geldig op producten uit onze pre-order en kan niet worden gecombineerd samen met een reguliere order om aan het kortingsbedrag te komen.

Bericht delen?

Zoek...