15 toepassingen van Rose Harissa

Ontdek een complexe mix van kruiden, chili en rozenblaadjes. Wat een rijke, rokerige en complexe smaak oplevert met
een unieke pikante touch. Het is de ideale smaakmaker die elk gerecht naar een hoger niveau tilt.

Rose Harissa Pasta

1. Roer de pasta erdoor voor een pittige twist

2. Geef je Shakshuka een smaakvolle touch

3. Smeer op toast

4. Gebruik het als marinade voor groenten

5. Garneer je gebakken aardappelen

6. Voeg het toe aan een sandwich

7. Roer het door rijst of couscous voor extra smaak

8. Voeg toe aan gestoomde groenten

9. Gebruik als basis voor wraps of flatbreads

10. Roer door aardappel puree

Aardappel purree
gehakt voor Rose Harissa

11. Verrijk je gehakt met een spicy touch

12. Voeg toe aan Lamsköfte

13. Meng door curry

14. Voeg toe aan tomatensap voor een pikante Bloody Mary

15. Roer door de Hummus