15 toepassingen van Vegan Basil Pesto

Maak kennis met een veganistische versie van de klassieke Pesto Genovese. Gemaakt van verse basilicum verrijkt met spinazie, pijnboompitten & knoflook. Dit product is vrij van zuivel, soja, gluten en noten. Heerlijk om toe te voegen aan vele gerechten, voor een frisse basilicumkick.

1. Voeg toe aan warme gerechten

2. Voeg toe aan een Quiche

3. Lepel het door de soep

4. Voeg het toe aan je tosti

5. Gebruik als marinade

6. Voeg toe aan een Lasagne

7. Voeg toe aan een ovenschotel

8. Mix tot een heerlijke dip

9. Voeg toe aan geroosterde groenten

10. Voeg het toe aan deeg

11. De perfecte smaakmaker voor een salade

12. Breng je Shakshouka op smaak

gnocchi-pesto

13. Voeg het toe aan je Gnocchi

14. Roer het door je pasta

15. Voeg het toe aan een pizza