Skip to content

Pasticceria Veneta

In de jaren zeventig (circa 1978) namen Dino Bisca en Loredano Grande, de banketbakkerij van hun baas over en al snel breidde ze uit met een banketbakkerij aan de kust van het prachtige Venetië. Beide hebben ze een grote passie voor gebak, ijs en andere zoetigheid en dit vindt je terug in hun bedrijf; Pasticceria Veneta. Ze bieden bevroren desserts van hoge kwaliteit aan, zo gebruiken ze ambachtelijke ingrediënten afkomstig van (lokale) gecertificeerde toeleveringsketens.

Oprichters Pasticceria Veneta
Proces Pasticceria Veneta

Verder houden ze veel rekening met de veranderende wensen/behoeften van de consument, zoals gezondheid en intoleranties. Pasticceria Veneta vindt het namelijk belangrijk dat iedereen optimaal kan genieten van desserts. Daarom besteden ze veel tijd aan het onderzoeken van ingrediënten die geschikt zijn voor mensen met specifieke voedingsbehoeften zoals koolhydraatarm, coeliakie, diabetes en veganisten. Doordat hun desserts zijn ingevroren zijn ze perfect voor het exporteren ervan en ideaal voor de horeca.

Ze hebben een breed assortiment, bestaande uit verschillende lijnen desserts. De eerste lijn ‘classic’ word gekenmerkt door het gebruik van eenvoudige en zachte ingrediënten. Deze lijn bestaat uit taarten en cakes zoals een appeltaart, walnotentaart of chocoladetaart. Maar ook een zachte amandelpruimencake, perencake of abrikozencake vallen onder deze lijn.

De tweede lijn ‘family’ is ideaal voor gezinnen. Hieronder vallen taarten met de volgende smaken: bosvruchten, merengue, tiramisu, cookies en nog meer. Verder heeft Pasticceria Veneta ook ijs, dat wordt geleverd in een prachtig glas waarin een ‘swirl’ van smaken zichtbaar is.

Tot slot hebben ze twee lijnen ontwikkeld die inspelen op de wensen/behoeften van de hedendaagse consument: glutenvrij en vegan. Deze lijnen zorgen ervoor dat iedereen volop kan genieten van hun heerlijke desserts.

Gebak van Pasticceria Veneta
Lees meer

Pasticceria Veneta

Toont alle 7 resultaten

Zoek...