Skip to content

Italianavera

Italianavera vertelt het verhaal van een klein meisje dat opgroeide tussen de tomatenvelden van haar vader in San Marzano. Elke zomer keek ze vol bewondering naar alle vrouwen die alleen de beste tomaten eruit wisten te plukken tijdens het oogsten. Om vervolgens in de keuken te staan en haar (groot)moeder de lekkerste gerechten en pastasauzen te zien bereiden. Italianavera deelt de passie en traditie van authentieke tomatenrassen en laat je kennismaken met de traditionele smaak van Italië.

Italianavera - hoe de passie begon
Italiana vera POP-art collectie

Italianavera staat bekend om haar verse en pure smaken van tomaten en sauzen die handgemaakt en langzaam worden gekookt in kleine batches in Campania. Alle tomaten worden geproduceerd op de vruchtbare gronden rond Napels en Salerno. Dit maakt het een gecertificeerd DOP (Designated Protected Origin) product. Eén van de bekendste lijnen van Italianavera is hun POP-lijn. Deze lijn is een eerbetoon aan Pop Art waarbij de beroemde Campbell-soep van Andy Warhol als inspiratie diende.

Deze lijn laat zien dat zelfs een assortiment tomaten in blik een kunstwerk op zich kunnen zijn. Deze blikken zullen dan ook de kleurrijke eyecatcher in je keuken of winkel zijn.

Italianavera is meer dan een merk. Het staat voor passie maar bovenal vrouwelijkheid. Ze willen graag de authentieke smaak van Italië die ontstond bij de vrouwen in de keuken met de rest van de wereld delen.

Italianavera Veropop tomaten
Lees meer

Italianavera

Er zijn helaas geen producten te vinden.

Zoek...