Skip to content

Fonte Margherita

Maak kennis met water dat wordt gewonnen uit een uniek gebied; de kleine Dolomieten. Een gebied dat door zijn natuurlijke schoonheid wordt gekenmerkt en bestaat uit vele waterbronnen. Deze waterbronnen staan bekend om hun helende eigenschappen en zitten bomvol mineralen. Die je terugproeft in het zuivere water van Fonta Margherita.

Nieuw: Fonte Margherita
Nieuw: Fonte Margherita - de kleine Dolomieten

De kleine Dolomieten is een bergketen dat zich bevindt in het zuidoosten van Trentino. Het is de laagste bergketen van de provincie, met een maximale hoogte van 2259 meter boven de zeespiegel. Aangezien ze écht veel lager zijn dan de wereldberoemde Dolomieten, wordt dit gebergte dan ook de ‘kleine’ dolomieten genoemd.

Fonte Margherita wint haar water uit vijf bronnen waaronder de gelijknamige Fonte Margherita en Fonte Regina-Staro. Deze bronnen zijn vernoemd naar Koningin Margherita van Savoye, die met regelmaat de kuuroorden in de kleine Dolomieten bezocht.

Het water van Fonte Margherita draagt de smaak van de rotsen waar ze doorheen stromen. Daardoor bevat het water vele mineralen en is het mega zuiver van smaak. Ontdek het volledige assortiment hieronder.

Fonte Margherita: Ambachtelijk mineraalwater uit de kleine Dolomieten
Lees meer

Fonte Margherita

Toont alle 6 resultaten

Zoek...