Skip to content

Chiostro

De familie Lazzaroni is een van de oudste producenten van koekjes en likeuren (Amaretto di Saronno) in Italië. Ze hebben een selectie koekjes en specialiteiten waarmee ze de Italiaanse regio’s vertegenwoordigen.

Zo verwijzen de knapperige maar toch zachte amaretti koekjes naar Lombardije. Toscane wordt weergeven door cantuccini, dit zijn Italiaanse amandelkoekjes die ook wel bekend zijn onder de naam biscotti. Piemonte staat bekend om de baci oftewel ‘dameskusjes’. Dit is een koekje dat bestaat uit twee op elkaar geplakte koekjes met chocolade of hazelnootcrème ertussen. Tot slot heeft de regio Ligurië de canastrelli. Deze koekjes zijn te herkennen aan hun specifieke bloemvorm met een gat in het midden en smaken naar een vleugje citroen.

Bakproces Chiostro
Klooster Chiostro

De naam Chiostro is afkomstig uit een oud Franciscaans klooster gelegen in het centrum van de stad Saronno. Dit is de thuisbasis van het bedrijf en de plek waar ze hun voortreffelijke recepten bewaren. Chiostro hecht waarde aan de traditionele cultuur en gebruikt alleen pure ingrediënten, om zo de koekjes van de hoogste kwaliteit te maken.

Chiostro hecht niet alleen waarde aan traditie en goede kwaliteit, zij zijn ook meester in het ontwikkelen van prachtige, kleurrijke verpakkingen. Kijk hieronder voor het uitgebreide assortiment en geniet van deze smakelijke, traditionele koekjes bij de koffie of thee.

Assortiment Chiostro
Lees meer

Chiostro

Resultaat 1–9 van de 26 resultaten wordt getoond

Zoek...