Buone feste

Fijne feestdagen

Kerstpakket service

Welkom op onze pagina voor onze kerstpakkettenservice. Ziet u mogelijkheden voor de verkoop van kerstpakketten en bent u beperkt in de capaciteit? Lees dan snel verder. Met meer dan 15 jaar ervaring met culinaire en hoogwaardige pakketten zijn wij een ervaren partner. Met onze kerstpakketten service regelen wij alles voor u. Dan kunt u zicht richten op het contact met uw klant.

Welke voordelen biedt de kerstpakketservice?

  • Als groothandel kunnen wij in grote volumes inkopen waardoor wij een voordelige prijs ontvangen. Hier profiteert u van mee.
  • Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare producenten zodat wij kwaliteit kunnen garanderen.
  • Wij hebben bijna onbeperkte capaciteit op het gebied van opslag, samenstellen en logistiek.
  • De pakketten kunt u met uw eigen logo/naam.
  • Wij helpen u aan unieke en onderscheidende pakketten.

Hoe werkt de kerstpakketservice?

  1. Op het moment dat u een aanvraag ontvangt neemt u contact met ons op.
  2. Wij bespreken de mogelijkheden met u en maken een offerte.
  3. U bepaalt zelf de prijs voor uw klant.
  4. Als er overeenstemming is dan stellen wij de pakketten voor u samen en leveren deze uit op de afgesproken dag.

Kom bij ons langs in onze speciale kerstwinkel!

Ons kerstassortiment en de mogelijkheden voor een kerstpakket tonen wij u graag in onze unieke kerstwinkel. Deze staat los van onze gewone winkel en is coronaproef ingericht. Hier kunnen wij in alle rust de mogelijkheden met u bespreken om samen een uniek en persoonlijk kerstpakket samen te stellen.

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij nodigen u graag uit in onze Kerstwinkel. Mocht u geen mogelijkheid hebben om langs te komen dan kijken wij naar een andere manier om u te informeren.

Veelgestelde vragen kerstpakketservice

Dit is voornamelijk afhankelijk van de productkeuze en de hoeveelheid. Vaak kunnen wij binnen een aantal dagen leveren maar dat is afhankelijk van de voorraad op dat moment. Natuurlijk plannen wij het liefste zodat de meeste keuze kunnen geven.
Jazeker. Wij kunnen zelfs de pakketten afzonderlijk versturen. Onze logistieke proces is hierop ingericht. Wij houden hier rekening mee met de offerte.
Dit is mogelijk maar afhankelijk van welke versproducten en de mogelijkheden om deze koel te houden. Kwaliteit staat bij ons voorop.
Zeker. Wij snappen dat een pakket uit meer kan bestaan dan producten uit ons assortiment. Wij bespreken graag de mogelijkheden en houden hier rekening mee in de offerte. Uiteraard aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de producten die wij niet zelf hebben aangekocht.
Na het plaatsten van een order ontvangt u van ons een bevestiging. Als u ervoor kiest om volledig vooruit te betalen dan krijgt u 2% aanvullende korting. In sommige gevallen vragen wij een aanbetaling. Wij factureren naar u en u kunt zelf uw prijs bepalen voor uw klant en hiervoor een factuur aanmaken. U bent zelf verantwoordelijk voor de incasso van uw factuur.

Helaas is het niet mogelijk een bestelling te annuleren nadat wij een bevestiging hebben verstuurd. Dit heeft te maken met de inkoop van producten en de capaciteit die wij moeten reserveren.

In principe kunt u geen wijzigingen meer doen als wij u een bevestiging hebben verstuurd van uw order. Natuurlijk kunnen wij altijd kijken wat nog mogelijk is. Neemhiervoor contact met ons op.