Buone feste

Fijne feestdagen

Culinaire Kerstpakketten

Welkom op onze kerstpakketten site voor organisaties. Al 15 jaar leveren wij exclusieve culinaire kerstpakketten op maat. Wij hanteren dezelfde filosofie voor kerstpakketten als in onze winkel en groothandel: de beste kwaliteit tegen een goede prijs.

Graag lichten wij toe wat u van ons kunt verwachten.

Waarom Kerstpakketten op maat?

Wij zien een kerstpakket als een gift om iemand te bedanken. Een gift wordt nog meer gewaardeerd als deze persoonlijk is. Door het pakket zelf samen te stellen is deze afgestemd op de ontvanger. Wij merken dat deze moeite door de ontvanger wordt gewaardeerd.

Wilt u het pakket voorzien van een uniek recept, zodat de ontvanger optimaal geniet van het pakket? Of wilt u met een thema werken zoals pizza-avond, Italiaanse rondreis of ultieme antipasti? Onze culinair adviseur en chef-kok denkt graag met u mee.

Kom bij ons langs in onze speciale kerstwinkel!

Ons kerstassortiment en de mogelijkheden voor een kerstpakket tonen wij u graag in onze unieke kerstwinkel. Deze staat los van onze gewone winkel en is coronaproof ingericht. Hier bespreken wij wij in alle rust de mogelijkheden met u om samen een uniek en persoonlijk kerstpakket samen te stellen.

Waarom kiezen voor een pakket bij Mercato Italiano?

Kerst is een periode van culinair genieten met vrienden en familie. Al 15 jaar importen wij mooie wijnen en delicatessen uit Italië die het culinair genieten een extra dimensie geven. Niet voor niets leveren wij aan veel toprestaurants. Wij combineren het culinaire met het persoonlijke door het pakket op maat te maken en te personaliseren. Dit versterkt de boodschap van een mooi kerstpakket.

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij nodigen u graag uit in onze Kerstwinkel. Mocht langskomen geen optie zijn dan kijken we naar een andere manier om te informeren.