Skip to content

Tuffoli 500g

Je moet Ingelogd zijn om prijzen te zien.

Wordt gemaakt van harde tarwe die rechtstreeks door het bedrijf wordt verbouwd. Griesmeel en water zijn de enige ingrediënten. Ze gebruiken ronde bronzen platen en drogen Tuffoli bij temperaturen tussen min. 36°C en max 55°C, wat 22 uur duurt.

Ze hebben een diameter van 26,7 mm en een lengte van 40 mm. De kooktijd bedraagt tussen 10 en 12 minuten.

Toevoegen aan mijn bestellijst

Wordt gemaakt van harde tarwe die rechtstreeks door het bedrijf wordt verbouwd. Griesmeel en water zijn de enige ingrediënten. Ze gebruiken ronde bronzen platen en drogen Tuffoli bij temperaturen tussen min. 36°C en max 55°C, wat 22 uur duurt.

Ze hebben een diameter van 26,7 mm en een lengte van 40 mm. De kooktijd bedraagt tussen 10 en 12 minuten.

Inhoud

500 g

Producent

Mancini

Type product

Pasta gedroogd ambachtelijk

Verpakking

12

Artikelnummer

PM0025

Gerelateerde producten

Zoek...