Skip to content

Pinsa smile/sorisso 35x120g

Je moet Ingelogd zijn om prijzen te zien.

Deze smile Pinsa is de het nieuwste product van Di Marco. Tijdens het bakproces wordt deze bodem dubbelgevouwen. Super handig als panino of pinsabroodje. Gemaakt van een mix van rijstmeel, sojameel en zuurdesem, olijfolie en veel water. Door het deeg 72 uur te laten rijzen en de hoge hydratatie is het super luchtig en licht verteerbaar. De variaties voor het beleggen van deze dubbelgevouwen bodems zijn eindeloos. Onze favoriet is met Mortadella of de Caprese met Mozzarella en tomaat.
Dit product is diepgevroren op -18°C en kan na ontdooien maximaal 48 uur gekoeld worden bewaard en geconsumeerd.

De Pinsa ontdooit in 10 minuten. Elektrische oven — 300 graden, bak de Pinsa in 4-5 minuten gaar . Heteluchtoven — 250 graden, bak de Pinsa in 7-8 minuten gaar. Naar wens op smaak brengen met peper & zout.

Toevoegen aan mijn bestellijst

Inhoud

120 g

Producent

Di Marco

Vervoer

Diepvries

Verpakking

35

Artikelnummer

DM1016

Gerelateerde producten

Zoek...