Bij het maken van deze kaas was Beppino Occelli de eerste die de Langa tuma combineerde met een natuurlijke schat: de zwarte truffel. In het verleden werd deze “tuma” op hooi gerijpt, waardoor hij in korte tijd zacht en romig werd. De witte en rimpelige korst breekt vaak, waardoor de smakelijke romigheid van binnen zichtbaar wordt, en die, eenmaal geproefd, wordt gewaardeerd om zijn delicate melkachtige aroma en zijn subtiele geur van hazelnoten
Bij het maken van deze kaas was Beppino Occelli de eerste die de Langa tuma combineerde met een natuurlijke schat: de zwarte truffel. In het verleden werd deze “tuma” op hooi gerijpt, waardoor hij in korte tijd zacht en romig werd. De witte en rimpelige korst breekt vaak, waardoor de smakelijke romigheid van binnen zichtbaar wordt, en die, eenmaal geproefd, wordt gewaardeerd om zijn delicate melkachtige aroma en zijn subtiele geur van hazelnoten
Inhoud | 120 st |
---|---|
Producent | Bepino Ocelli |
Verpakking | 8 |
Artikelnummer | BE1610 |
---|