Skip to content

Erborinato Pera e Cioccolato

Je moet Ingelogd zijn om prijzen te zien.

De kazen worden ongeveer 30 dagen lang ‘verdronken’ in Marsala-wijn. Eenmaal geĂ«xtraheerd worden ze aan de oppervlakte behandeld met cacaopoeder en verrijkt met chocoladeschilfers en Ribera-peren.

Wanneer de peren in contact komen met de vochtige kaaskorst, geven ze al hun geur af en vermengen ze zich met de smaak en het aroma van vers gemolken melk.

De kaaswielen die op deze manier worden gemaakt, worden in houten “persianelle” geplaatst.

Toevoegen aan mijn bestellijst

De kazen worden ongeveer 30 dagen lang ‘verdronken’ in Marsala-wijn. Eenmaal geĂ«xtraheerd worden ze aan de oppervlakte behandeld met cacaopoeder en verrijkt met chocoladeschilfers en Ribera-peren.

Wanneer de peren in contact komen met de vochtige kaaskorst, geven ze al hun geur af en vermengen ze zich met de smaak en het aroma van vers gemolken melk.

De kaaswielen die op deze manier worden gemaakt, worden in houten “persianelle” geplaatst.

Inhoud

2.4 kg

Producent

Sicilformaggi

Vervoer

Koel

Verpakking

5

Artikelnummer

SF1008

Gerelateerde producten

Zoek...