Skip to content

Vakbeurs Foodspecialiteiten

Vakbeurs Foodspecialiteiten

“Reeds 30 jaar is de vakbeurs Foodspecialiteiten een groot begrip bij ondernemers die willen werken met alleen de mooiste en beste producten”. Daar hoort Mercato Italiano natuurlijk bij. Maandag 30 september en dinsdag 1 oktober waren wij aanwezig met uitgebreid assortiment.

Andere mooie producten

Een week na het succes van Gastvrij Rotterdam was Mercato Italiano aanwezig op de vakbeurs foodspecialiteiten. Mede-eigenaar Carlo:”wederom een groot succes door alle interessante bezoekers met een gedeelde passie: mooie en bijzondere producten. De nadruk bij de vakbeurs ligt op de de mogelijkheden voor de retail met een selectie antipasti, charcuterie, zoet- en kruidenierswaren. Behalve een goede smaak is een aantrekkelijke verpakking belangrijk”.

Belazu retaillijn

Belazu begon in 1991 als The Fresh Olive Company met twee beste vrienden, George en Adam, en een eerste lading mediterrane olijven. Hun niet aflatende zoektocht naar ingrediënten resulteert tegenwoordig in veel meer dan olijven en olijfolie Behalve een uitstekende lijn verse olijven en antipasti biedt Belazu een heel mooi assortiment houdbare producten waaronder Rose Harissa paste, artisjok truffel pesto, Beldi citroenen en nog veel meer.

Cascina Stella

Altijd mooi om te zien hoe enthousiast een producent kan vertellen over zijn producten. Cascina Stella vleeswaren, worden geproduceerd met passie en aandacht voor traditionele waarden en de authentieke smaken uit de regio Asti in Piemonte. Kennis en wijsheid doorgegeven van generatie op generatie, zorgen voor een uniek aanbod van vers vlees en Italiaanse charcuterie.

Panettone

Met het oog op de komende feestdagen hadden wij een selectie panettones meegenomen. Culinair adviseur Yvonne: “Wij hebben diverse panettone & pandoro volgens traditioneel recept én luxere, gevulde uitvoeringen. Allemaal in prachtige cadeauverpakkingen rechtstreeks uit Italië geimporteerd”. Een onmisbare delicatesse voor het kerst–assortiment!

Bericht delen?

Zoek...