Op zoek naar een heerlijk authentiek Italiaans koekje zonder fratsen? Bij Mercato Italiano hebben wij sinds kort een nieuwe lading Marini-koekjes binnen, met onder andere nieuwe smaken zoals Moncremi Limone, Moncremi Cacao en Amaretti-koekjes
“Ons geheime ingrediënt is eenvoud.”
Bij Biscottificio Verona draait het om kwaliteit: Italiaanse specialiteiten, gebaseerd op eenvoudige recepten die zijn gecreëerd met kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder kleurstoffen of toevoegingen. De producten worden met veel ervaring en vakmanschap geproduceerd, alleen het beste van Marini uit de Verona-regio!
Biscottificio Verona werd in 1984 opgericht door Ettore Marini, die in Cerea, in de provincie Verona, zijn eigen banketbakkerij begon met het produceren van Savoiardi (lange vingers). Tijdens de industriële revolutie, en gezien het succes van zijn Savoiardi-koekjes, besloot Marini om deze op grote schaal te produceren. In 2001 verhuisde hij naar een modern productiecentrum in Legnago (Verona). Sindsdien is het bedrijf voortdurend geëvolueerd met de automatisering van systemen, de installatie van nieuwe productielijnen, de uitbreiding van het productassortiment en de ontwikkeling van distributie over de hele wereld.
Vandaag de dag is Marini constant bezig met het uitbreiden van het assortiment en uitbreiding van het bedrijf.