Skip to content

Valnerina Tartufi

Door de bosrijke omgeving en de rivier Nera worden er in de Valnerina vallei in zuid Umbrië al eeuwen lang de beste truffels gevonden. Dit gebied, het groene hart van Italië , staat ook bekend om zijn zwarte goud. De truffel is inmiddels niet uit de Italiaanse keuken weg te denken en inmiddels wordt het  gebruikt in de beste keukens wereldwijd.

Valnerina-Tartufi_1
Valnerina-Tartufi_2

Opa Matteucci is vijftig jaar geleden begonnen met het zoeken van de mooiste truffels. Met al zijn kennis hebben in 2007 zijn kleinkinderen, broer en zus Leonardo en Elisabetta, Valnerina Tartufi opgezet. De beste snuffelhonden en truffelzoekers worden gebruikt om het zwarte goud te vinden en over de hele wereld te verkopen. In het bedrijf worden de truffels verwerkt tot de heerlijkste producten zoals tapenade en cremes in klein en grootformaat verpakkingen.

Samen met Valnerina Tartufi heeft Mercato Italiano de truffel producten verder verfijnd voor onze klanten in de foodservice en horeca. En ook sinds kort kunnen we ook met trots zeggen dat de producten van Valnerina Tartufi Vegan gecertificeerd zijn.

Valnerina-Tartufi_3
Lees meer

Valnerina Tartufi

Resultaat 1–9 van de 31 resultaten wordt getoond

Zoek...