Skip to content

Terre di Puglia

Terre di Puglia maakt al 19 jaar lang op ambachtelijke en authentieke wijze dé traditionele snack van Puglia; Tarallini. Tarallini zijn kleine knapperige crackers in de vorm van een ring. Je hebt ze in veel verschillende soorten smaken zowel zout als zoet. In Puglia worden ze voornamelijk bij een goed glas wijn gegeten en zijn ze altijd onderdeel van de borrelplank.

Tarallini
Tarallini borrelplank

Terre di Puglia heeft het als hun missie om heel de wereld te laten kennismaken met deze specialiteit uit het zuiden van Italië. Het geheim van hun Tarallini? Voordat ze de oven in gaan worden de deegringen eerst gepocheerd in kokend water volgens Apulische traditie. Hierdoor zijn ze voller van smaak én extra knapperig! Daarnaast is de Tarallini van Terre di Puglia 100% palmolievrij.

Wij hebben diverse smaken in ons assortiment; van de klassieke variant verrijkt met extra vergine olijfolie tot aan pizza smaak of gegarneerd met venkelzaadjes. Ook hebben we de klassieke variant in een handige single serve verpakking van 35g. Waardoor het een ideaal tussendoortje is voor op kantoor, thuis of onderweg.

Lees meer

Terre di Puglia

Toont alle 7 resultaten

Zoek...