Skip to content

Cascina Stella

Cascina Stella ligt in Poggio, op een heuvel van Portacomaro Stazione, in de buurt van Asti, Piemonte. Sinds 1934 is het grondgebied van de familie Abbracchio. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door de broers Andrea en Marco, samen met hun vader Mario en moeder Carla.

Op negentienjarige leeftijd wist Andrea Abbracchio wat hij wilde: zijn eigen productie van salami en andere traditionele worsten uit Piemonte. Zijn passie voor culinair genot en het fokken kwam niet van een vreemde; zijn vader was fokker van het Piemontese runderras. Zijn grootvader was beroemd om zijn zelfgebakken brood en worstjes.

Cascina Stella
Cascina Stella

Cascina Stella staat bekend om hun vlees en vleeswaren, zoals hun salami. Deze producten zijn geboren uit liefde en aandacht voor de waarde van traditie: authentieke smaken van het grondgebied van Asti en Piemonte.

 

Op de boerderij lopen Pietmontese runderen, die ooit werden gebruikt voor de productie van melk. Tegenwoordig wordt dit ras voornamelijk gefokt voor de productie van vlees van hoge kwaliteit. De dieren van de Cascina Stella boerderij bewegen veel en hebben een groot grondgebied om vrij te grazen. Daarnaast krijgen ze alleen traditionele voedingsmiddelen die op de eigen boerderij worden geteeld, geproduceerd en verwerkt zoals maïs en hooi. Dit resulteert in vlees met een intense smaak.

Pietmontese rund Cascina Stella
Lees meer

Cascina Stella

Resultaat 1–9 van de 15 resultaten wordt getoond

Zoek...