Skip to content

Canuti

Canuti Tradizione Italiana, gevestigd in Rimini is sinds 1950 de specialist in het maken en invriezen van verse pasta’s. Het verhaal van Canuti is typisch Italiaans waarbij liefde voor de herkomst, een passie voor verse pasta en een enthousiasme voor innovatie spreekt. Hun pasta’s worden door échte pastameesters gemaakt met o.a. verse eieren en griesmeel van harde en zachte tarwemeel. Ze hebben een breed assortiment, bestaande uit exclusieve pastalijnen.

Canuti pasta
Pasta Canuti

De pastalijn ‘Le Classiche’ bestaat uit de traditionele Italiaanse pasta, zoals tagliatelle, spaghetti, lasagne met bolognesesaus, tortellini, ravioli en meer. Naast deze klassieke lijn hebben ze ook ‘Le Riscoperte’. Dit is een exclusieve lijn van traditionele gevulde pasta met een unieke smaak door het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daardoor proef je in elk gerecht de intense en traditionele smaak van vroeger.

Tot slot hebben ze de ‘Le A Mano’-lijn;  gevulde pasta gemaakt van extra dunne pastavellen die met de hand worden gesloten. De vullingen vertellen het verhaal van culinaire tradities uit de Italiaanse keuken. Bijvoorbeeld tortellazzo met geitenkaas en citroen, tortellazzo met gebakken hertenvlees of tortellazzo met morzellakaas en basilicum. Verder biedt Canuti ook veganistische, gevulde pasta’s aan.

Canuti pasta
Lees meer

Canuti

Resultaat 1–9 van de 23 resultaten wordt getoond

Zoek...