Skip to content
Nieuw: Fonte Margherita

Nieuw: Fonte Margherita

Maak kennis met water dat wordt gewonnen uit een uniek gebied; de kleine Dolomieten. Een gebied dat door zijn natuurlijke schoonheid wordt gekenmerkt en bestaat uit vele  waterbronnen. Deze waterbronnen staan bekend om hun helende eigenschappen en zitten bomvol mineralen. Die je terugproeft in het zuivere water van Fonta Margherita.

De kleine Dolomieten is een bergketen dat zich bevindt in het zuidoosten van Trentino. Het is de laagste bergketen van de provincie, met een maximale hoogte van 2259 meter boven de zeespiegel. Aangezien ze écht veel lager zijn dan de wereldberoemde Dolomieten, wordt dit gebergte dan ook de ‘kleine’ dolomieten genoemd.

Fonte Margherita wint haar water uit vijf bronnen waaronder de gelijknamige Fonte Margherita en Fonte Regina-Staro. Deze bronnen zijn vernoemd naar Koningin Margherita van Savoye, die met regelmaat de kuuroorden in de kleine Dolomieten bezocht.

Het water van Fonte Margherita draagt de smaak van de rosten waar ze doorheen stromen. Daardoor bevat het water vele mineralen en is het mega zuiver van smaak.

Nieuw: Fonte Margherita - de kleine Dolomieten
Nieuw: Fonte Margherita - Spritz Zero

Naast mineraalwater heeft Fonte Margherita ook een Spritz Zero in hun assortiment. Dit is een alcoholvrije Spritz, bestaande uit natuurlijke smaken, fruitsuikers en hun mineraalwater. Heerlijk in combinatie met wat ijsblokjes en een schijfje sinaasappel!

Bericht delen?

Zoek...