ALLES OVER DE NIEUWE LIMONCELLO VAN MERCATO ITALIANO

LIMONTONI LIMONCELLO

Alleen SORRENTO CITROENEN

VAN LIMONI NAAR LIMONTONI

Binnenkort volgt hier meer informatie over onze nieuwe Limoncello!

Wanneer goed niet altijd goed genoeg is...

Altijd op zoek naar Italiaanse parels

Mercato Italiano is continu op zoek naar leveranciers met een mooi verhaal en topkwaliteit producten voor een goede prijs. Wij kennen de verschillende Italiaanse regio’s, die ieder hun eigen kennis, ambacht en specialiteiten hebben.

We bezoeken regelmatig delicatessezaken in Italië, vakbeurzen en zoeken ook via internet, social media en ons netwerk continu naar nieuwe lekkernijen waarmee we het assortiment kunnen uitbreiden. Hebben we die gevonden? Dan volgt er een uitgebreide selectieprocedure, waarbij we testen op smaak, kwaliteit, representativiteit van de verpakking en authenticiteit van het product.

het beste komt bij locale boeren vandaan...

De mooiste ambachtelijke producten

De missie van Mercato Italiano is door de jaren heen onveranderd gebleven: we willen de mooiste, ambachtelijke Italiaanse producten importeren. Op het gebied van kwaliteit doen we geen concessies. Naast een kernassortiment van mooie merken die Mercato Italiano exclusief vertegenwoordigt, voeren we veel seizoensproducten en blijven we ons assortiment steeds vernieuwen.

Mercato Italiano kan snel schakelen, snel leveren en denkt graag met u mee. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een specifiek product dat perfect aansluit bij uw wensen? Wij gaan met plezier voor u op zoek!

Scroll naar top