Skip to content

Belangrijk: openingstijden winkel

Natuurlijk willen wij iedereen zo goed mogelijk helpen aan mooie delicatessen en wijnen voor de kerst- en nieuwjaarsviering. Om te zorgen dat het winkelen veilig is hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen.

Bent u van ons winkel te bezoeken? Lees dit bericht dan goed!

Wilt u onze winkel bezoeken om uw inkopen te doen?

Dat kan! Wij verruimen onze openingsdagen en tijden om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Wij willen dat iedereen veilig bij ons kan winkelen en daarom is de capaciteit beperkt tot wat de maatregelen toelaten. Hier zullen wij voor uw veiligheid strikt op toezien.

Welke maatregelen zijn er nog meer?

  • De ingang van onze winkel is verplaatst. Wij hebben een verwarmde tent voor het gebouw geplaatst. Als de winkel vol is dan kunnen hier bezoekers wachten tot er plaats in de winkel is. Een mondkapje dragen is in de tent verplicht.
  • Voordat u de winkel bezoekt heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze culinaire team. Dit vindt plaats in onze inspiratieruimte op de eerste verdieping. Hier zorgen wij dat iedereen voldoende ruimte heeft en na het verlaten wordt de tafel ontsmet. Als u direct door wilt naar de winkel dan kan dat zodra er ruimte is.
  • Van de inspiratieruimte kunt u naar onze winkel om daar uw boodschappen te doen. U bent met een klein gezelschap dus geen wachtrijen bij de kassa. Wij vragen u uw winkeltijd beperkt te houden zodat anderen niet te lang wachten. Het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • Het is eenrichtingsverkeer om afstanden onderling te kunnen waarborgen.

Verwachten jullie lange wachttijden?

Wij raden iedereen aan de piekmomenten zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn grofweg de tijden tussen 12.00 en 18.00. Wij vragen iedereen zijn winkeltijd beperkt te houden om de wachttijd te beperken.

Is inlopen om snel iets te kopen niet mogelijk?

Dit is nog wel mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid op ons pick-up point om een aankoop te doen buiten de winkel. Wel zo fijn als u al weet wat u wilt hebben. Hierdoor blijft er meer plaats voor anderen in de winkel. Ook zakelijke relaties kunnen hun bestelling bij het pick-up punt ophalen.

Doen jullie iets voor ouderen en kwetsbare groepen?

Ja, iedere ochtend tussen 08.30 en 09.00 op werkdagen zijn we voor ouderen en kwetsbare groepen geopend. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Het is mogelijk dat er bij drukte een wachttijd is.

Openingstijden winkel:

Bericht delen?

Zoek...