Skip to content

Erborinato con al Pistacchio

Je moet Ingelogd zijn om prijzen te zien.

De kazen worden ongeveer 30 dagen ‘verdronken’ in wijn met amandelsmaak. Als ze eruit zijn, worden ze gevuld en aan de buitenkant behandeld met pistachecrème en verrijkt met gepelde pistachenoten (korrels, hele en meel).

De vulling binnenin is een verrassing bij elke plak: de zoetheid van de room ontmoet de lichte pittigheid van de kaas, in een zacht hart met een knapperig omhulsel.

Een specialiteit die de ogen en het gehemelte prikkelt.

Toevoegen aan mijn bestellijst

De kazen worden ongeveer 30 dagen ‘verdronken’ in wijn met amandelsmaak. Als ze eruit zijn, worden ze gevuld en aan de buitenkant behandeld met pistachecrème en verrijkt met gepelde pistachenoten (korrels, hele en meel).

De vulling binnenin is een verrassing bij elke plak: de zoetheid van de room ontmoet de lichte pittigheid van de kaas, in een zacht hart met een knapperig omhulsel.

Een specialiteit die de ogen en het gehemelte prikkelt.

Inhoud

2.3 kg

Producent

Sicilformaggi

Vervoer

Koel

Verpakking

5

Artikelnummer

SF1009

Gerelateerde producten

Zoek...