bij MERCATO italiano staan de deuren uiteraard ook open voor u als consument!

De lekkerste Italiaanse ambachtelijke producten voor u thuis

Mercato Italiano is continu op zoek naar producten die in Nederland nog niet verkrijgbaar zijn of waarvan de kwaliteit superieur is aan producten die wel al op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn.

De Nederlandse consument stelt steeds hogere eisen aan haar Italiaanse ingrediënten en wij zorgen er dan ook voor dat wij met ons aanbod voortdurend hierop inspelen. Omdat wij veel contacten hebben door heel Italië en ook graag nieuwe dingen uitproberen kunnen wij u wekelijks verrassen met nieuwe Italiaanse lekkernijen!

onze deuren staan voor u open...

Ervaar onze Italiaanse delicatessen en wijnen

Er is maar één manier om onze hoogwaardige producten te ontdekken. Hoe? Door deze te proeven bij ons in de winkel! Iedere zaterdag organiseren wij een proeverij met wijnen en delicatessen uit ons assortiment. Als consument kunt al onze delicatessen en wijnen direct bij ons kopen.

Heeft u specifieke wensen? Onze collega’s helpen u met alle plezier verder! Woont u niet in de buurt van Heerhugowaard en wilt u kennismaken met ons assortiment? Wij geven u graag het adres door van een Mercato Italiano verkooppunt bij u in de buurt.

Scroll naar top