Home Evenementen Festa Italiana 15 anni
Mercato Italiano

Locatie

Mercato Italiano
Newtonstraat 18a, heerhugowaard
Categorie

Weather

Helder
9 °C
Wind: 22 KPH
Humidity: 1 %
Visibility: 10 KM
QR Code

Datum

10 nov 2019

Tijd

13:00 - 18:00

Kosten

20 euro

Festa Italiana 15 anni

In 2004 is Mercato Italiano begonnen als een droom om lekker Italiaanse delicatessen en wijnen te importeren. Nu 15 jaar verder is het een echt familie bedrijf geworden met de broers Carlo en Sandro aan het roer nadat vader Toni het bedrijf heeft overgedragen. Mercato Italiano is een begrip geworden als het gaat om lekker eten en drinken. Tijdens dit feest willen wij u meenemen in de mooiste producten van de beste producenten die wij de afgelopen 15 jaar hebben ontmoet. 

Maak kennis met onze producenten

In 15 jaar tijd heeft Mercato Italiano een uitstekende band opgebouwd met unieke producenten uit alle windstreken van Italië. Veel van deze producenten zijn aanwezig om het jubileum met ons te vieren maar ook om hun mooie producten aan iedereen te laten proeven en ervaren. De beste wijn, charcuterie, verse vlees, ambachtelijke kaas en antipasti… het is allemaal aanwezig om goed te kunnen proeven.

Proeven in een gezellige setting

Om de beleving compleet te maken zorgen we voor een gezellig omgeving met live muziek, lekkere wijn en heerlijke Italiaanse delicatessen. Een leuk uitje met vrienden en familie of als cadeau! Doe inspiratie op voor de feestdagen, of geniet lekker van al het moois dat Mercato Italiano te bieden heeft.

Praktische zaken

Om te zorgen dat het voor iedereen een mooi evenement wordt hebben willen we graag een aantal zaken benoemen:

  • Wij schenken natuurlijk geen alcohol aan minderjarige en daarom is legitimatie verplicht.
  • Alcohol en verkeer gaan niet goed samen. Wij bieden de mogelijkheid om voor u een taxi te regelen.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.
  • Sommige producten bevatten allergenen. Het personeel kan u hier tijdens het evenement meer over vertellen. Heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons van te voren weten!
X
Scroll naar top