Home Evenementen Inspiratie proeverij 15 jaar Mercato Italiano
Mercato Italiano

Locatie

Mercato Italiano
Newtonstraat 18a, heerhugowaard
Categorie

Weather

Zwaar bewolkt
6 °C
Wind: 24 KPH
Humidity: 1 %
Visibility: 11 KM
QR Code

Datum

11 nov 2019

Tijd

11:00 - 16:00

Inspiratie proeverij 15 jaar Mercato Italiano

Voor de zakelijke markt organiseren wij op maandag  11 november een inspiratie proeverij. Wij presenteren een selectie van de mooiste producten die wij de afgelopen 15 jaar gezien hebben. Hoe ziet mijn volgende menukaart eruit? Hoe zal ik mijn assortiment vernieuwen? Welke thema’s zijn aktueel in mijn branche? Op deze vragen gaan we antwoord geven tijdens de proeverij.

Maak kennis met onze producenten

In 15 jaar tijd heeft Mercato Italiano een uitstekende band opgebouwd met unieke producenten uit alle windstreken van Italië. Een aantal van deze producenten is aanwezig om het jubileum met ons te vieren maar ook om hun mooie producten aan iedereen te laten proeven en ervaren. De beste wijn, charcuterie, verse vleeswaren, ambachtelijke kaas en antipasti… het is allemaal aanwezig om goed te kunnen proeven.

Afgestemd op uw onderneming

Wij denken met u mee over de toepassing van mooie Italiaanse delicatessen in uw gerechten. Onze vinoloog en specialist in Italiaanse wijnen is aanwezig om te vertellen over onze wijnen en de verkoopbaarheid in uw onderneming. Chefkok en culinair adviseur Jan Willem weet door jarenlange ervaring in verschillende keukens te inspireren en denkt graag met u mee. 

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top